Punct şi de la capăt. O scurtă recapitulare a evenimentelor astrologice din iunie-iulie 2020

Prima jumătate din această vară a fost foarte bogată în evenimente astrologice şi destul de intensă emoțional: am avut trei eclipse de la începutul lunii iunie, conjuncția Jupiter/Pluto în Capricorn, Venus a fost o bună bucată de timp retrogradă, Mercur a fost şi el retrograd până azi şi multe altele.

Dincolo de evenimentele din realitatea exterioară, realitatea noastră interioară a fost adusă „în lumina reflectoarelor”. Poate ne-am confruntat cu anumite părți din noi la care nu doream, nu aveam curajul să privim sau de care nu eram neapărat conştienți; poate am închis sau ni s-au închis uşi, în timp ce am deschis sau ne-au fost deschise alte uşi. Poate anumiți oameni au ieşit din viața noastră, pentru a face loc unor relații mai bune sau mai funcționale. Poate ne-am grăbit să luăm anumite decizii, pentru ca realitatea să ne arate că deciziile respective trebuie „ajustate”.

Nu a fost o perioadă simplă sau uşoară, neapărat, dar a fost o perioadă necesară pentru a ne cunoaşte mai bine, pentru a învăța să ne trăim viața mai conştient şi pentru a lua decizii mai bune pe viitor. Evident, dacă încercăm să înțelegem „de ce” – urile acestei perioade şi nu rămânem într-o zonă de pasivitate, în care să considerăm că doar „ni se întâmplă” lucruri, fără ca noi să avem o contribuție şi fără să ne asumăm partea noastră de responsabilitate.

Pe mine această perioadă m-a ajutat să conştientizez mai mult anumite tipare comportamentale şi emoționale („demonii interiori” 😊), să lucrez mai mult cu copilul interior, să spun mai uşor „nu” unor situații în care nu mă mai regăsesc, să fiu mai selectivă cu lucrurile/situațiile/oamenii din jurul meu. Am simțit din plin eclipsele şi, mai ales, conjuncția Jupiter/Pluto care a fost fix peste Soarele meu în Capricorn. Bineînțeles, ca orice Ascendent în Gemeni, l-am simțit şi pe Mercur retrograd.

Pentru voi cum a fost această perioadă? Ceva evenimente semnificative: începuturi, încheieri, conştientizări?

Cu drag,
Kikiana

Aspecte principale:

▪ Mercur retrograd în Rac – 18 iunie-12 iulie

▪ Eclipsă de Lună în Capricorn – 5 iulie

▪ Conjuncția PlutoR/JupiterR în Capricorn – 30 iunie

▪ Eclipsa de Soare în Rac – 21 iunie

▪ Eclipsa de Lună în Săgetător – 5 iunie

▪ Venus retrogradă – 13 mai-25 iunie

fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *