Perioada 13-19.07.2020.
“Despre adevăr și vulnerabilitate”

Evenimentele astrologice ale acestei săptămâni sunt concentrate în prima parte, când atmosfera poate fi ceva mai tensionată, în timp ce a doua parte a săptămânii este mult mai liniștită.

Marți, Soarele în Rac va fi în opoziție cu JupiterR, iar miercuri cu PlutoR din Capricorn, reactivând conjuncția JupiterR/PlutoR, care a avut loc la sfârșitul lunii iunie și despre care am scris în detaliu aici.
Deoarece vorbim de o opoziție, relațiile noastre (orice tip de relație, nu doar cele de cuplu) vor funcționa ca o oglindă (dar o oglindă care trece dincolo de suprafață), în ideea în care vor reflecta, vor aduce la suprafață anumite părți din noi de care nu eram conștienți sau la care nu doream să privim (de teamă, de rușine etc.).

Să ne imaginăm că avem un secret, un punct sensibil (o experiență mai puțin plăcută prin care am trecut, o frică, o obsesie) despre care sub nicio formă nu am dori să vorbim, dar care acum ar fi activat, zgândărit, adus în lumina reflectoarelor, în interacțiunile cu ceilalți. În sens pozitiv, deși nu am fi deloc fericiți când s-ar întâmpla asta, ulterior nu am mai purta povara secretului respectiv sau nu am mai trăi cu frica de a fi descoperiți, iar relațiile noastre ar deveni reale, autentice (fără ascunzisuri). În sens negativ, această opoziție se poate manifesta prin anumite lupte de putere sau conflicte, prin tendința de a încerca să îi controlăm sau să îi manipulăm pe ceilalți (sau să fim manipulați, controlați). Bineînțeles, depinde doar de noi cum reacționăm dacă suntem provocați sau dacă alegem să profităm de slăbiciunile altora. (Jupiter/Pluto).

În acest context are loc și conjuncția Marte/ChironR în Berbec și, de aceea, este cu atât mai important să fim atenți la reacțiile pe care le avem, la modul în care ne comportăm, mai ales în primele zile ale acestei săptămâni. Să evităm să ne ducem către extreme: să avem o atitudine pasivă („victimizarea”) și să tolerăm niște situații neplăcute, doar pentru că ni se pare că nu merităm ceva mai bun sau că nu suntem în stare „să ne apărăm” sau, la polul opus, să devenim agresivi la primul gest sau la prima vorbă, în încercarea de a ne masca astfel sentimentul de vulnerabilitate sau de inadecvare (pe principiul „te atac eu, ca să nu apuci tu să mă ataci, pentru că dacă eu sunt conștient de punctele mele sensibile, poți fi și tu.”).

> Cei mai impactați: Racii, Berbecii, Capricornii și Balanțele (Ascendent, Soare/zodie, Lună)

Este o săptămână care ne poate scoate, într-o anumită măsură, din zona de confort, dar (cel puțin din punctul meu de vedere) este de preferat oricând adevărul unei minciuni frumoase. Prin urmare, indiferent de domeniul de viață în care vom avea ocazia să facem puțină lumină, acel „adevăr” cu care ne vom confrunta, chiar dacă nu va fi cel mai confortabil, va fi mai mult decât binevenit.

Dacă doriți să revedeți principalele evenimente astrologice ale verii, până în acest moment, le găsiți aici.

Să ne fie săptămâna aşa cum avem nevoie!
Cu drag,
Kikiana

P.S. Dacă ți-a plăcut astro-povestea, m-aş bucura să o distribui. Oricum, îți mulțumesc pentru că eşti aici. Nu uita și să dai like paginii de Facebook, pentru a intra în comunitatea iubitorilor de astro-povești!

Aspectele săptămânii:

▪ 14.07.2020 Soare în Rac în opoziție cu JupiterR în Capricorn (între 13-15.07.2020)
▪ 14.07.2020 Marte în conjuncție cu ChironR în Berbec (între 12-16.07.2020)
▪ 15.07.2020 Soare în Rac în opoziție cu PlutoR în Capricorn (între 14-16.07.2020)

fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *