Perioada 27.07-2.08.2020.
“Dorințe împlinite, discuții aprinse și întâmplări surprinzătoare”

Este o săptămână foarte bogată în evenimente astrologice, în care putem asista la o intensificare a schimburilor de idei și informații, în care putem vedea cum anumite dorințe pentru care am muncit se transformă în realitate și în care putem avea parte și de anumite situații surprinzătoare, care ne vor scoate, mai mult sau mai puțin, din zona de confort.

Săptămâna începe cu cea de-a doua întâlnire de anul acesta dintre Jupiter din Capricorn și Neptun din Pești, despre care am scris aici, întâlnire care ne poate oferi oportunitățile necesare pentru a ne transforma anumite vise, dorințe (mai mici sau mai mari) în realitate, în măsura în care am acționat și continuăm să acționăm în direcția respectivă (nu așteptăm ca “lucrurile să se întâmple” pentru noi, ci le ajutăm să se întâmple).

În materie de iubire/relații, mai ales prima parte a săptămânii poate fi o perioadă bună pentru a petrece timp împreună cu partenerii noștri și pentru a ne arăta afecțiunea prin gesturi romantice (Venus/Neptun). Putem fi mai toleranți, mai înțelegători și mai dispuși să trecem peste anumite greșeli. Însă, deoarece aspectul Venus/Neptun este unul tensionat, este important să încercăm să nu ne lăsăm cu totul duși de val și să încercăm să filtrăm cât mai bine mesajele pe care le transmitem și/sau le primim, pentru a evita tendința de vedea lucrurile printr-un “filtru colorat” (așa cum ne dorim) sau așteptările nerealiste ( idealizarea iubirii, proiectarea nevoilor asupra partenerilor noștri, nevoia de a fi “salvați” sau de a ne transforma în „salvatori”, de a ne sacrifica etc.). Deoarece Venus a fost retrogradă de la jumătatea lunii mai și până spre sfârșitul lunii iunie, anumite situații care au avut loc în mai pot fi acum readuse în atenția noastră și clarificate. Despre Venus retrogradă am scris aici.
În altă ordine de idei, este important să fim puțin mai atenți pe ce și cum cheltuim în aceste zile, pentru a nu constata mai târziu că lucrurile cumpărate nu ne sunt necesare, sunt prea scumpe etc.

> Cei mai impactați: Gemenii, Fecioarele, Peștii și Săgetătorii (Ascendent, Soare/zodie, Lună)

Pe parcursul întregii săptămâni, Mercur (comunicare/gândire) în Rac va forma tot felul de aspecte cu alți jucători de pe bolta cerească, ceea ce va intensifica activitățile mentale (gânduri, idei, soluții), dar și interacțiunile cu ceilalți (vom simți mai mult nevoia să comunicăm, să ne exprimăm).
** În prima parte a săptămânii (până miercuri) vom fi ceva mai impulsivi și mai “războinici” în comunicare, ne vom susține punctele de vedere cu mai multă înverșunare, vom avea curajul să spunem ceea ce gândim și simțim (Mercur în Rac); în sens negativ, ne putem lăsa copleșiți de emoții și reacționa într-o manieră mai agresivă, fără a mai asculta ce au și ceilalți de spus (Mercur/Marte). Deoarece Mercur a fost retrograd între jumătatea lui iunie și jumătatea lui iulie, anumite situații apărute în jur de 8 iulie pot fi clarificate acum. Despre Mercur retrograd am scris aici.
** Miercuri și joi vom fi mult mai optimiști, entuziaști (putem avea chiar tendința de a vedea cu precădere jumătatea plină a paharului (Mercur/Jupiter), precum și mai toleranți (Mercur/Neptun), astfel încât, dacă avem subiecte mai sensibile de abordat, aceasta ar putea fi o perioadă mai “calmă”, în comparație cu cea de dinainte.
** În weekend, tendința va fi “să scormonim” după adevăr. Putem căuta și găsi tot felul de informații “ascunse” (lucruri pe care nu le știam) sau le putem descoperi întâmplător (Mercur/Pluto).

> Cei mai impactați: Racii, Capricornii, Berbecii, și Balanțele (Ascendent, Soare/zodie, Lună)

Tot în weekend, putem avea parte de tot felul de situații imprevizibile, neașteptate, care să ne scoată din zona de confort (Soare/Uranus). Deoarece lucrurile pot avea acest caracter imprevizibil, ar fi bine să nu ne facem niște planuri fixe în aceste zile, să fim flexibili și să ne adaptăm “din mers” la evenimentele surprinzătoare (poate chiar “șocante”) de acum. În sens pozitiv, este o perioadă în care avem ocazia să facem lucruri noi sau într-o manieră nouă, în care putem avea tot felul de “revelații”, în care putem găsi soluții noi, neașteptate etc. De asemenea, este o perioadă în care nevoia de libertate va fi destul de mare, astfel încât toleranța noastră față de cei care vor încerca să ne-o îngrădească în orice fel va fi, evident, foarte redusă (spre inexistentă). De exemplu, dacă am acceptat prea mult anumite lucruri care nu ne reprezintă, dacă am simțit că acolo unde suntem nu ne putem exprima unicitatea, creativitatea, ce avem mai bun și mai frumos (Soare în Leu), putem avea acum ocazia să spunem “stop” (spre uimirea altora) și să ne recăpătăm “libertatea”. După cum și ceilalți pot proceda la fel, dacă încercăm să le îngrădim libertatea.

> Cei mai impactați: Leii, Taurii, Vărsătorii și Scorpionii (Ascendent, Soare/zodie, Lună)

Să ne fie săptămâna aşa cum avem nevoie!
Cu drag,
Kikiana

P.S. Dacă ți-a plăcut astro-povestea, m-aş bucura să o distribui. Oricum, îți mulțumesc pentru că eşti aici. Nu uita și să dai like paginii de Facebook, pentru a intra în comunitatea iubitorilor de astro-povești!

Aspectele săptămânii:

▪ 27.07.2020 Jupiter Rx în Capricorn în sextil cu Neptun Rx în Pești (între 18.07-7.08.2020; aspectul a mai avut loc pe 20.02.2020 și va fi reluat pe 12.10.2020)
▪ 27.07.2020 Venus în Gemeni în careu cu Neptun în Pești; între 26.07-29.07.2020; aspectul a mai avut loc pe 4.05.2020 și pe 21.05.2020)
▪ 28.07.2020 Mercur în Rac în careu cu Marte în Berbec; între 26.07-29.072020; aspectul a mai avut loc pe 8.07.2020)
▪ 30.07.2020 Mercur în Rac în opoziție cu Jupiter Rx în Capricorn; între 30.07-31.07.2020)
▪ 30.07.2020 Mercur în Rac în trigon cu Neptun Rx în Pești; între 30.07-31.07.2020)
▪ 1.08.2020 Mercur în Rac în opoziție cu Pluto Rx în Capricorn; între 31.07-2.08.2020)
▪ 1.08.2020 Soare în Leu în careu cu Uranus în Taur (între 1-3.08.2020).

fb-share-icon0

2 comentarii la „Perioada 27.07-2.08.2020.
“Dorințe împlinite, discuții aprinse și întâmplări surprinzătoare””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *