Perioada 14-20.09.2020.
“O săptămână productivă. Plus o notă de imprevizibil în iubire/relații”

Săptămâna aceasta se caracterizează printr-un nivel crescut de eficiență și de productivitate, prin discuții, pe alocuri, ceva mai aprinse, dar și printr-o notă de surpriză, de imprevizibil în iubire/relații.

Pe parcursul întregii săptămâni, Soarele în Fecioară va forma aspecte “ușoare”, netensionate (de trigon) cu Pluto Rx (luni-miercuri), respectiv cu Saturn Rx (joi-sâmbătă) din Capricorn. Este o săptămână bună pentru a rezolva tot felul de probleme sau situații care prezintă un grad mai mare de dificultate sau care necesită mai multă concentrare, determinare sau efort. În special dacă sunt activități începute cu ceva timp în urmă și rămase nefinalizate (pentru că nu am avut suficientă răbdare, energie, ambiție etc.), ar putea fi o decizie bună să le reluăm acum.

> Cei mai impactați: Fecioarele, Peștii, Gemenii și Săgetătorii, precum și Capricornii, Racii, Berbecii și Balanțele (Ascendent, Soare/zodie, Lună)

În prima parte a săptămânii (luni-miercuri), Venus în Leu va fi într-o relație tensionată cu Uranus Rx din Taur (careu), ceea ce înseamnă că în iubire/relații pot apărea tot felul de situații neașteptate, surprinzătoare, mai plăcute sau mai puțin plăcute. Deoarece lucrurile pot ieși cu totul altfel decât ne-am aștepta noi, ar fi recomandat să dăm dovadă de flexibilitate și să evităm planurile “fixe”. De asemenea, nu este chiar cea mai bună perioadă pentru a încerca să ajungem la o înțelegere cu partenerii noștri, întrucât ne va fi ceva mai greu să vedem lucrurile și din punctul lor de vedere (și invers), iar dacă acestea nu se vor desfășura așa cum vrem noi, putem declanșa foarte ușor un conflict. În cel mai rău caz, dacă relația nu mai funcționează de mult timp, putem chiar să simțim nevoia de o pauză/despărțire. Dorința de a încheia/începe brusc o relație acum poate fi, în anumite cazuri, destul de mare, astfel încât, dacă ne găsim în această situație, nu ar strica să ne mai temperăm puțin și să vedem dacă dorința respectivă se păstrează și mai târziu, asta pentru a ne asigura că nu reacționăm doar pe baza unui impuls de moment.

În altă ordine de idei, gusturile noastre pot fi ceva mai atipice în aceste zile, precum și modul de a cheltui (putem cheltui mult mai mult sau pe lucruri care mai tâziu să nu ne mai placă), prin urmare, înainte de a cumpăra ceva mai scump, să ne gândim de două ori și, dacă o facem, să păstrăm bonul, pentru orice eventualitate.

> Cei mai impactați: Leii, Taurii, Vărsătorii și Scorpionii (Ascendent, Soare/zodie, Lună)

La mijlocul săptămânii (miercuri-vineri), Mercur în Balanță va fi într-o relație tensionată (careu) cu Jupiter în Capricorn și apoi, la finalul acestei săptamâni si începutul săptămânii viitoare (duminică-marți), cu Pluto Rx în Capricorn. În aceste zile, discuțiile pot avea un caracter mai tensionat și va trebui să depunem mai mult efort pentru a păstra armonia (Mercur în Balanță). Conflictele pot avea loc cu persoane care reprezintă un fel de autoritate (Jupiter în Capricorn) în viața noastră (reprezentanți ai unor instituții, șefi, profesori, părinți, parteneri etc.) și care vor încerca, într-o formă sau alta, să își impună punctele de vedere (așa cum și noi putem încerca să facem asta cu cei pe care îi considerăm mai slabi decât noi). Orice careu indică o situație care nu funcționează și care trebuie rezolvată, însă, pentru a putea face asta, este important să ne păstrăm o oarecare doză de diplomație (Balanță), dar mai ales să ne asumăm responsabilitatea pentru problema respectivă și să facem tot ce ține de noi pentru a o rezolva (Capricorn), încercând, pe cât posibil, să evităm exagerările sau extremele (din nou, să nu facem exces de autoritate, dar nici să nu ne lăsăm dominați).

Dincolo de tensiunile legate de aceste “lupte de putere”, în weekend (duminică) și la începutul săptămânii viitoare, în interacțiunile cu ceilalți pot ieși la suprafață anumite “adevăruri ascunse”: fie nu le știam și ne poate incomoda aflarea lor, fie le știam, dar am fi preferat să le ținem “sub preș”. În ambele situații se poate ajunge la topicuri mai delicate, prin urmare, chiar dacă “adevărul” respectiv este important pentru noi, să încercăm să îl abordăm într-o variantă care să (ne) facă bine și să nu îl lăsăm să se transforme „într-o obsesie” (Pluto).

> Cei mai impactați: Balanțele, Capricornii, Racii și Berbecii (Ascendent, Soare/zodie, Lună)

Tot săptămâna aceasta (joi) va avea loc și o Lună nouă în semnul Fecioarei, dar despre aceasta voi reveni cu detalii în următoarea astro-poveste.

Să ne fie săptămâna aşa cum avem nevoie!
Cu drag,
Kikiana

P.S. Dacă ți-a plăcut astro-povestea, m-aş bucura să o distribui. Oricum, îți mulțumesc pentru că eşti aici. Nu uita și să dai like paginii de Facebook, pentru a intra în comunitatea iubitorilor de astro-povești!

Principalele aspecte ale săptămânii:

▪ 15.09.2020 Soare în Fecioară în trigon cu Pluto Rx în Capricorn (între 14-16.09.2020)
▪ 15.09.2020 Venus în Leu în careu cu Uranus Rx în Taur (între 14-16.09.2020)
▪ 17.09.2020 Mercur în Balanță în careu cu Jupiter în Capricorn (între 16-18.09.2020)
▪ 17.09.2020 Lună nouă în Fecioară
▪ 18.09.2020 Soare în Fecioară în trigon cu Saturn Rx în Capricorn (între 17-19.09.2020)
▪ 21.09.2020 Mercur în Balanță în careu cu Pluto Rx în Capricorn (între 20-22.09.2020)

fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *