Setări de intenții la Luna nouă în Gemeni din 22.05.2020

Deoarece Luna nouă este asociată cu începutul unui ciclu, în această perioadă creionăm capitole sau direcții noi din viața noastră, la care vom lucra în următoarele aproximativ șase luni, până la următoarea Lună plină, care va avea loc în acelaşi semn zodiacal.

Şi, cum totul pleacă de la o intenție (de la un gând, de la o idee pe care apoi le vom pune în practică), este un moment excelent pentru a reflecta la ce ne dorim să începem, să schimbăm, să construim în lunile care urmează. Simbolic, intervalul de timp cuprins între Luna nouă şi Luna plină reprezintă o perioadă de timp în care „semințele” sădite urmează să rodească (la Lună nouă ne setăm intențiile, iar la Lună plină culegem rezultatele).

Având în vedere energia Gemenilor, vă las mai jos câteva teme (cu titlu de exemplu) ce pot fi abordate atunci când ne facem „lista de intenții”:

– modul în care înțelegem, interpretăm şi analizăm realitatea în care trăim;
– ataşamentele de gânduri și idei (de un anumit mod de a gândi sau interpreta lucrurile);
– utilizarea logicii şi a rațiunii în viața de zi cu zi;
– utilizarea comunicării şi a limbajului;
– dorința de cunoaştere şi de învățare;
– îndoielile, oscilările în ceea ce priveşte luarea de decizii;
– nevoia de a fi mai ancorați în realitatea imediată şi de a nu proiecta „fericirea” în alt loc sau în alt moment decât cel în care ne aflăm.

Despre Luna nouă în Gemeni am scris în detaliu aici.

Deoarece cuvântul scris este mai puternic decât un simplu gând, vă recomand să notați pe hârtie intențiile.

Câteva exemple:

– Intenționez să mă bucur mai mult de ce îmi oferă viața mea „aici şi acum”;
– Intenționez să am mai mult curaj în a-mi face „vocea” auzită (în a-mi exprima punctele de vedere);
– Intenționez să mă bazez mai mult pe logică şi pe rațiune (pe fapte, argumente) atunci când trebuie să iau decizii (chiar dacă „simt” sau „intuiesc” ceva, să mă asigur că ceea ce îmi spun instinctul şi intuiția sunt lucruri reale, fezabile, sustenabile);
– Intenționez să fiu mai flexibil(ă) în gândire (să nu resping puncte de vedere doar pentru că sunt diferite de ale mele şi să le analizez, spre a vedea dacă nu cumva pot afla ceva nou şi, astfel, să îmi extind orizontul cunoaşterii);
– Intenționez să acord o mai mare atenție modului în care mă exprim (să încerc să transmit într-o manieră mai simplă, mai uşor de înțeles de către ceilalți) şi să mă asigur că modul în care interpretez mesajele pe care le primesc este conform cu intenția celui care mi le transmite (adică să mă asigur că „vorbim aceeaşi limbă”), pentru a evita neînțelegerile;
– Intenționez să acord mai mult timp dezvoltării mele personale;
– Intenționez să dau dovadă de mai multă fermitate şi siguranță în luarea deciziilor.

P.S. Acestea sunt doar câteva exemple generale; fiecare îşi va formula „intențiile” în funcție de cazul său particular. În ceea ce priveşte modul în care ne exprimăm, nu există „o formulă magică”, putem scrie aşa cum simțim nevoia. Ceea ce contează este să fim reali, autentici şi dispuşi apoi să trecem la treabă.

Să ne fie Luna nouă aşa cum avem nevoie!

Cu drag,
Kikiana

Pentru a intra în comunitatea iubitorilor de astro-povești, nu uita să dai like paginii de Facebook!
Iar, dacă ți-a placut astro-povestea, m-aş bucura să o distribui.
Oricum, iți mulțumesc pentru că eşti aici.

fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *