Perioada 27.01-2.02.2020 din punct de vedere astrologic.
“Despre vise, proiecții și multă pasiune în iubire/relații”

În prima parte a săptămânii nevoia noastră de a iubi şi de a ne simți iubiți poate ajunge la cote maxime, dar, atenție, acelaşi lucru se poate întâmpla şi cu tendința noastră de a idealiza, de a spera şi de a aplica „un filtru roz” realității în care trăim. Ne va fi mai greu să distingem între ce este real şi ce ne dorim să se întâmple sau se întâmplă deja, să ne separăm idealurile în materie de iubire de ce este real, concret, adevărat. Putem avea aşteptări foarte mari de la partenerii noştri, putem face tot felul de proiecții, ne putem construi o „realitate paralelă”, doar pentru a ne trăi povestea mult visată.

În sens pozitiv, este o perioadă foarte bună pentru a face gesturi romantice, pentru a ne arăta afecțiunea, sensibilitatea. Putem fi mai înțelegători, mai toleranți şi putem trece mai uşor peste unele probleme, dacă este cazul.

În acelaşi timp, cu această nevoie puternică de afecțiune rulând pe fundal:
– putem face unele compromisuri pe care în mod obişnuit nu le-am face (ex. să intrăm într-o relație doar pentru că ne simțim singuri);
– ne putem simți extrem de dezamăgiți dacă partenerii noştri nu se ridică la nivelul aşteptărilor noastre (aşteptări destul de mari, aşa cum scriam mai sus), situație în care lucrurile se pot aprinde foarte uşor;
– iar, dacă ne simțim singuri, senzația de tristețe, sentimentul de nostalgie se pot accentua.

În general, în prima parte a săptămânii lucrurile sunt mai puțin clare şi ne poate veni mai greu să acționăm într-o direcție sau alta. Ca şi cum capacitatea noastră de a acționa, voința, energia noastră (Marte) „s-ar dizolva” într-o multitudine de posibilități, de senzații, de trăiri sufleteşti sau ca şi cum am înainta pe un drum în condiții de ceață densă, fără a distinge direcția potrivită (Neptun).

Este o perioadă mai bună pentru activități artistice, creative, pentru gesturi de caritate, decât pentru activități practice, care necesită atenție, precizie sau disciplină.

☆☆☆ Cei mai impactați: Peştii, Săgetătorii, Fecioarele, Gemenii (Ascendent, Soare/zodie, Lună)

În a doua parte a săptamânii „ceața” începe să se risipească, coborâm de pe norişorii roz şi revenim încet-încet cu picioarele pe pământ. Ne va fi mult mai clar care ne sunt nevoile reale în materie de iubire/relații şi începem să renunțăm la proiecții. De la iubirea ingenuă (iubirea-vis, iubirea-poezie) de la începutul săptămânii, migrăm treptat către o iubire mai ancorată în realitate. Va fi mai puternică nevoia de a experimenta o relație autentică, profundă, în care să ne regăsim din punct de vedere emoțional, spiritual, dar din care să nu lipsească nici atracția fizică, senzualitatea.

Este o perioadă bună pentru a reaprinde scânteia în relații (dacă este cazul), pentru a simți şi trăi iubirea „prin toți porii”, pentru a ne lăsa cuprinşi de pasiune sau, pur şi simplu, pentru a reflecta asupra nevoilor noastre reale în materie de iubire.

☆☆☆ Cei mai impactați: Peştii, Capricornii, Fecioarele, Racii (Ascendent, Soare/zodie, Lună)

Să ne fie săptămâna aşa cum avem nevoie!

Cu drag,
Kikiana

P.S. Dacă ți-a plăcut astro-povestea, m-aş bucura să o distribui. Oricum, îți mulțumesc pentru că eşti aici.

Tranzitele săptămânii:

– 27.01.2020 Venus în Peşti în careu cu Marte în Săgetător (între 25-29.01)
– 27.01.2020 Venus în conjuncție cu Neptun în Peşti (între 27-28.01)
– 28.01.2020 Marte în Săgetător în careu cu Neptun în Peşti (între 26-30.01)
– 2.02.2020 Venus în Peşti în sextil cu Pluto în Capricorn (între 1-3.02)

fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *