LUNA PLINA IN TAUR
24 OCTOMBRIE 2018 „DESPRE IUBIREA CARE SURPRINDE SI NEVOIA DE ADEVAR IN RELATII”

In data de 24 octombrie 2018 avem Luna plina in Taur (Luna in Taur se va afla in opozitie cu Soarele din Scorpion).

Luna plina marcheaza incheierea unui ciclu din viata noastra si presupune ca, in urmatoarele aproximativ doua saptamani, anumite aspecte sau situatii (initiate in mai 2018, cand a avut loc Luna noua in acelasi semn zodiacal) vor ajunge in faza de maturitate.
– Luna plina va “lumina” acel domeniu din viata noastra unde va avea loc (in functie de harta natala), ceea ce ne va ajuta in luarea anumitor decizii, pentru ca, pe baza rezultatelor obtinute, vom vedea ce este necesar sa pastram sau sa transformam si la ce putem renunta, de acum incolo, in sectorul respectiv.
– Domeniile principale impactate de Luna plina in Taur in functie de Ascendent (va recomand sa incepeti cu acesta, daca il stiti) /zodie se regasesc la sfarsitul postarii.
– Ca de fiecare data cand avem Luna plina, va invit sa vedem care este energia adusa de semnul zodiacal in care ea are loc si care sunt aspectele facute cu aceasta de catre ceilalti “jucatori” de pe bolta cereasca:

1.Ce presupune Luna plina in Taur (Luna in Taur versus Soarele in Scorpion).

☆☆☆ Luna reprezinta emotiile noastre, universul nostru interior, zona noastra de confort, legatura cu familia (si mai ales cum ne raportam la imaginea materna) sau, cu alte cuvinte, ce ne face sa ne simtim “acasa” (indiferent de cum definim fiecare dintre noi acest concept). Atunci cand este luna plina, emotiile noastre ajung si ele la “apogeu” si ne putem simti mai sensibili, mai vulnerabili. De aceea, in special in aceasta perioada (o zi, doua inainte/dupa momentul de luna plina) recomandarea este sa nu luam decizii radicale deoarece vom fi mai emotionali decat in mod obisnuit. Bineinteles, semnul zodiacal in care se afla Luna (in harta natala sau in tranzit) ne va influenta starea.

☆☆☆☆ Taurul este un semn fix (stabil, constant, consecvent dar si rigid, mai putin dornic de schimbare) si de pamant (practic, ancorat in realitate), guvernat de Venus (zeita dragostei si a frumusetii) iar Luna plina in acest semn zodiacal ii va evidentia, la nivel colectiv (deci pentru fiecare dintre noi) caracteristicile:

*** are nevoie in jurul sau de lucruri, situatii,oameni care sa ii sustina nevoia de stabilitate si loialitate, de elemente familiare si prefera sa isi petreaca timpul intr-un mediu cunoscut, alaturi de familie, prieteni apropiati etc., unde se simte confortabil si in siguranta, atat fizic cat si psihic, emotional;
*** este practic si acorda o mare importanta aspectelor materiale, concrete din viata de zi cu zi si prefera sa aiba un program, fiind perseverent si disciplinat in ceea ce priveste activitatea profesionala sau activitatile zilnice obisnuite;
*** isi administreaza cu atentie si cu simt de raspundere banii, finantele;
*** pune accent pe frumos, calitate vs. cantitate si ii place sa isi rasfete simturile: vizual (apreciaza un peisaj frumos), auditiv (o muzica buna), olfactiv (un parfum de calitate), gust (o mancare buna), tactil (un material de calitate);
*** cand iubeste, ii place sa isi petreaca timpul cu persoana draga, bucurandu-ne de o viata simpla si tihnita si se orienteaza mai mult catre acele persoane care ii inspira stabilitate si posibilitatea unui viitor pe termen mai lung.

Deoarece guvernatorul Taurului este Venus (care simbolizeaza in astrologie iubirea, afectiunea, relatiile (pe cine, ce si cum iubim), frumusetea, ce apreciem in general si ce consideram a fi valoros pentru noi dar si bunastarea materiala, atitudinea fata de bani etc.), Luna plina in acest semn zodiacal va accentua, la nivel colectiv, o nevoie crescuta de afectiune si o preocupare mai mare fata de resursele materiale si financiare.

☆☆☆☆ In acelasi timp, Soarele (personalitatea noastra de baza, ratiunea, ego-ul) se va afla in semnul opus, Scorpion. Aceasta este tot un semn fix dar de apa (intuitiv, sensibil), al carui guvernatori sunt Pluto (Zeul Infernului, al intunericului) si Marte (Zeul razboiului).

*** Spre deosebire de Taur, pentru care focusul este pe realitatea materiala, concreta in care traieste, in cazul Scorpionului, universul emotiilor (puternice, profunde) este definitoriu. Scorpionul este unul dintre cele mai profunde semne (daca nu cel mai) din intreg zodiacul.
*** Poate trece de-a lungul vietii prin cele mai multe transformari si renaste de fiecare data ca pasarea Phoenix.
*** Sapa adanc in cautarea adevarului, pentru a descifra tainele vietii si ale mortii. Nu se teme sa patrunda in cele mai intunecate cotloane ale constiintei si intelege psihicul uman cu aspectele sale mai armonioase dar mai ales cu fricile, fobiile sau obsesiile sale. Pentru a vedea lumina trebuie sa se cufunde intai adanc in intuneric, sa experimenteze frica inainte de a trai bucuria, sa traiasca infernul pentru a putea experimenta cu adevarat darul vietii.
*** De aceea, traieste de multe ori totul la extreme (calea de mijloc fiind sinonima cu superficialitatea, in cazul sau) si poate trece foarte usor de la alb la negru, de la dragoste la ura.

>>>>> In concluzie, pentru a beneficia din plin de energia momentului, va trebui sa aducem in echilibru, in viata noastra personala, cele doua tipuri opuse de energii (cea adusa de Luna in Taur, respectiv de Soarele din Scorpion). Sa aducem in echilibru nevoia noastra de stabilitate si confort material si de a trai o viata tihnita, linistita cu nevoia de a trai intens, pasional si de a transforma, regenera ceea ce nu ne mai este necesar. In special in iubire 😊. Daca vom reusi sa facem asta mai usor sau daca va trebui sa lucram mai mult in aceasta directie, putem vedea din:

2. Natura aspectelor facute de Luna plina si Soare cu ceilalti „jucatori” de pe bolta cereasca

>>>> VenusR in Scorpion in opozitie cu Luna si in conjunctie cu Soarele.

Deoarece Venus este insasi guvernatoarea semnului zodiacal unde are loc luna plina (si se afla si in miscare retrograda), vom acorda o atentie sporita iubirii iar nevoia noastra de a primi si de a oferi afectiune va fi mult mai mare decat in mod obisnuit. Vom fi mai preocupati de acest topic si vom simti mai acut nevoia de a fi intr-o relatie, de a iubi si de a ne simti iubiti dar nu vom dori orice relatie ci una pe care sa o simtim autentica, profunda, transformatoare. Este posibil sa ne analizam acum mai mult relatiile existente, sa le reevaluam, pentru a vedea daca sunt cu adevarat ceea ce ne dorim, dupa cum este posibil ca anumite persoane din trecutul nostru sa reapara, in ideea de a primi o noua sansa. (Daca nu ati citit deja articolul despre VenusR – „Si daca dragoste nu e, nimic nu e”- va recomand sa o faceti).

>>>> Uranus (surprize, socuri, adevar) in Taur in conjunctie cu Luna si in opozitie cu Soarele si Venus.

Vom fi mai impulsivi si vom simti nevoia de a face o schimbare in viata noastra. Ii vom surprinde pe cei din jur cu comportamentul nostru, asa cum si ei ne pot surprinde. Cu Uranus ne putem astepta la orice si ceea ce cred ca este important si ne poate ajuta sa acceptam mai usor orice “surpriza” care ar putea sa apara (in situatia in care nu este chiar pe placul nostru) este adaptabilitatea noastra si capacitatea de a “reconfigura” traseul pe care ne gasim. Nu putem controla comportamentul celor din jur sau anumite situatii dar suntem perfect responsabili de cum actionam noi insine. Prin urmare, depinde doar de noi cum alegem sa reactionam la anumite provocari sau sa fim inventivi in gasirea unor solutii. Sa nu uitam ca Uranus este asemenea unui fulger care loveste atunci cand te astepti mai putin si rezultatul este (dincolo, evident, de surpriza) detensionarea unei stari incarcate. Astfel, sa avem in vedere ca ceea ce ar putea sa ne para initial un comportament neasteptat poate sa aiba la baza o situatie mult mai complexa din care acum, dintr-o data, suntem eliberati. Bineinteles, aceste surprize, socuri despre care va spuneam mai sus se pot manifesta la nivel de relatii. Putem simti nevoia de libertate, de ruptura, daca ne simtim „incorsetati” intr-o anumita relatie sau daca ea nu este reala, autentica, „adevarata”, dupa cum putem simti o atractie fulgeratoare (fie ca suntem intr-o relatie sau nu 😊).

>>>> VenusR in Scorpion va face un aspect armonios cu Saturn in Capricorn (sextil).

Indiferent de ceea ce va aparea nou in viata noastra acum, ceea ce ne va interesa va fi stabilitatea in iubire si vom fi deschisi catre o relatie in masura in care vom vedea un viitor in ea; doar atunci vom fi dispusi sa depunem efort pentru a face lucrurile sa mearga.

O saptamana linistita sa avem!

Cu drag,
Kikiana

………….
1.Taur – semnul cel mai impactat; transformari importante care pot atinge orice aspect al vietii voastre (personala/profesionala etc.); incheierea unei etape importante/concluzii: ex. schimbarea jobului/ domeniului profesional; a unei relatii sau a unei etape din relatia existenta; modificari importante cu privire la viata de zi cu zi; schimbare a stilului de viata, a infatisarii, a modului in care va prezentati in fata lumii etc.
12. Gemeni – transformari la nivel de subconstient; pot iesi la suprafata anumite temeri, frici pe care le aveti in ideea de a le confrunta si de a va elibera de ele; decizia de izolare, de evadare din realitatea de zi cu zi, de a va ocupa mai mult de latura spirituala a vietii; ajutorarea celor din jur; vise revelatorii; decizia de a calatori in strainatate;
11. Rac – incheierea unei etape/concluzii cu privire la anumite relatii de pretenie, grupuri, organizatii din care faceti parte; retele sociale; viziunea voastra despre viitor;
10. Leu – incheierea unei etape /concluzii referitoare la cariera, profesie, modul in care sunteti perceputi la locul de munca, reputatia voastra profesionala; statut social (ex. casatorie, divort etc.);
9. Fecioara – transformarea idealurilor pe care le aveti; incheierea unei etape /concluzii cu privire la educatie; sistemul de valori si credinte; religie, cunoastere, filozofia de viata si spiritualitate; calatorii de lunga durata (propriu-zise sau spirituale);
8.Balanta – incheierea unei etape /concluzii cu privire la resursele financiare si materiale pe care le aveti in comun cu altii (in special partenerul de viata); bani, bunuri, mosteniri etc.; institutii financiare, banci, credite; nevoia de regenerare; de putere, de a detine controlul; frici, obsesii; nevoia de intimitate (emotionala, fizica), sexualitate; este benefica orice forma de terapie in aceasta perioada;
7. Scorpion – incheierea unei etape /concluzii cu privire la relatii si parteneriate personale (de lunga durata, casatorii) si profesionale; decizia incheierii unei anumite etape dintr-o relatie (ex. decizia de a va muta impreuna, de a va casatori etc.) sau de a termina o relatie (pentru ca nu reprezinta ceva stabil, de durata);
6. Sagetator – incheierea unei etape /concluzii cu privire la viata de zi cu zi; activitatea profesionala pe care o desfasurati zilnic; relatiile cu colegii de la locul de munca; sanatate – pot fi aduse la suprafata anumite probleme de sanatate in ideea de a le rezolva sau puteti opta pentru schimbarea stilului de viata;
5. Capricorn – incheierea unei etape /concluzii cu privire la hobby-uri, creativitate; puteti sa luati decizia terminarii unei povesti de dragoste sau sa o duceti la un alt nivel; relatia cu copiii – modificari in viata copiilor; aparitia unei sarcini;
4. Varsator – incheierea unei etape /concluzii referitoare la familia din care proveniti; universul vostru interior ca rezultat al faptului ca ati crescut in familia respectiva (mostenirea genetica, psihologica); redefinirea lui “acasa” – vazut atat ca spatiu in care locuiti dar si ca loc unde ne simtim protejati, in siguranta din punct de vedere emotional si psihologic; schimbari la nivel de locuinta, vindeti, cumparati etc;
3. Pesti – incheierea unei etape /concluzii in ceea ce priveste modul in care comunicati si ganditi; modul in care interactionati in viata de zi cu cei din jur; mediul online; o calatorie de scurta durata; relatia cu fratii si vecinii;
2. Berbec – incheierea unei etape /concluzii cu privire la venituri si resurse personale, banii castigati prin munca (de ex. o sursa de venit poate sa dispara pentr a fi ulterior inlocuita de o alta); bunuri materiale – decizia de a cumpara/vinde; transformarea modului in care va raportati la bani; stima de sine.

fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *