DESPRE INTALNIREA SOARE/JUPITER SAU „CAND FERICIREA NE DA ARIPI” SI VENUS IN PESTI – „IUBIREA CA POVESTE”

Sunt zile in care te trezesti si sufletu-ti zambeste aparent fara motiv si zile in care nu numai ca lumea nu e a ta, dar iti pare trista si intunecata.

Ei bine, intalnirea din weekendul acesta dintre Soarele aflat in Varsator si Jupiter (simbolul norocului, al optimismului si al increderii, al bucuriei si al expansiunii), aflat in Scorpion, ne va face sa ni se para ca a venit deja primavara, cel putin in sufletele noastre. Ne vom simti mai veseli, mai increzatori in ceea ce putem face, mai optimisti, mai fericiti.

Jupiter amplifica, inmulteste tot ce atinge astfel incat este posibil ca nimic sa nu ni se para acum imposibil. Sa ne dorim sa facem cat mai multe lucruri, sa fim generosi peste masura, sa promitem infinitul, sa cheltuim nemasurat…cu alte cuvinte, sa simtim cumva ca lumea e a noastra si ca nimic si nimeni nu ne poate opri. Starea de buna-dispozitie, senzatia depasirii propriilor limite, optimismul abundent reprezinta partea pozitiva a intalnirii dintre Soare si Jupiter.

Dar, (si aproape intotdeauna exista si un „dar”), la ce trebuie sa fim in acelasi timp atenti in zilele urmatoare, dincolo de starea de „happy, happy, joy, joy”, este faptul ca pe acest fundal putem foarte usor sa exageram. Sa promitem fara sa putem de fapt sa ne indeplinim promisiunile, sa avem senzatia ca putem face mai mult decat ne permit in realitate resursele (timpul, banii etc.), sa cheltuim exagerat, sa fim poate chiar aroganti si sa ni se para ca nevoile si dorintele noastre sunt mai importante decat ale celor din jur si, implicit, sa uitam sa fim intelegatori sau toleranti. Dincolo de fericirea noastra de moment, ar fi bine sa incercam, pe cat posibil, sa nu uitam de ratiune si sa nu actionam strict pe baza de impuls, sa ne mai temperam avantul.
In rest, sa ploua cu zambete! 🤗

O alta veste buna (in special pentru indragostiti) este data de faptul ca tot in weekendul acesta (duminica) Venus (zeita dragostei si a frumusetii ) se muta din excentricul si mai detasatul Varsator in zodia Pestilor.
Venus in Pesti este „la ea acasa”, este sensibila si afectuoasa, visatoare si spirituala, toleranta si generoasa, romantica si delicata. Cat timp Venus se va afla in Pesti, ne va fi mult mai usor sa ne reamintim de ce ne-am indragostit, sa fim mai atenti cu cei dragi, sa visam cu ochii deschisi si sa ne dorim cu atat mai mult sa traim o poveste frumoasa.
O mica atentionare este necesara, insa, si aici si anume sa nu uitam ca Venus in Pesti favorizeaza cumva idealizarea partenerului si fuga de realitate astfel incat nu ar fi rau, oricat de frumoase ar fi povestile pe care le vom trai, sa ne asiguram ca nu sunt doar povesti si ca au si o baza reala 😊.

Un weekend minunat, plin de dragoste sa avem!
Cu drag,
K

fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *