ZIUA INDRAGOSTITILOR SAU „CAND IUBIREA PRINDE CURAJ”

Pentru cei care si-au propus sa sarbatoreasca Sf. Valentin si nu numai, ziua se anunta promitatoare din punct de vedere astrologic 😊

Dupa cum va spuneam in postarea anterioara, Venus – zeita dragostei – se afla in Pesti, ceea ce inseamna ca vom fi mai sensibili si mai afectuosi, mai iubitori si implicit mai dornici de a petrece momente frumoase impreuna cu cei care ne fac sufletele sa zambeasca 😊.

Aspectul armonios din 14 februarie pe care Soarele din Varsator il va face cu Uranus din Berbec (sextil) poate aduce in relatia de iubire o nota de spontaneitate si originalitate. Cu Venus in Pesti, iubirea este sensibila, romantica dar usor timida iar Uranus ne va da tocmai acel impuls necesar transpunerii gandurilor in fapte si a viselor in realitate. Vom fi mai curajosi in a ne manifesta iubirea, in a ne surprinde placut partenerii si in a crea momente speciale pe care sa le pastram in suflet poate mult timp de acum inainte.
Acelora dintre noi care isi cauta inca jumatatea, Uranus le poate promite intalniri neasteptate, astfel incat daca aveti ocazia sa iesiti, profitati, cine stie ce surprize pot aparea 😊.

Tot de Sf. Valentin, va avea loc o intalnire dinamica (careu), intre Mercur (comunicare, gandire) din Varsator si Jupiter (noroc, abundenta, expansiune) din Scorpion astfel incat este posibil sa fim mult mai comunicativi si declarativi decat in mod obisnuit, sa ne exprimam mai patimas sentimentele 😊, sa ne facem planuri mari si sa ne surprindem partenerii cu discursul sau cu abordarea noastra.

Avand in vedere contextul romantic, va fi greu sa nu ne lasam purtati de val, recomandarea ar fi totusi sa nu uitam sa ne gandim si la anumite detalii practice inainte de a face declaratii mari sau de a promite lucruri despre care nu suntem siguri ca se pot realiza. Sa ne bucuram de moment dar sa ramanem pe cat posibil ancorati in realitate si, ce e cel mai important, sa nu uitam ca iubirea merita sarbatorita in fiecare zi si nu doar de Sf. Valentin. 💙

fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *