Am revenit :)

Dupa mai bine de 10 zile de zacut la pat cu febra, antibiotice si o stare de rau care m-a scos efectiv din functiune 😣, ma bucur sa pot reveni incet-incet cu astro-update-urile.

Sper ca ati trecut cu bine peste eclipsa de Luna de saptamana trecuta, ne pregatim acum pentru cea de Soare de pe 15 februarie.

Pentru mine una saptamana trecuta a fost destul de dificila si, din feedbackurile primite pana acum, nu sunt singura in aceasta situatie…
Oricum, sa nu uitam ca perioadele dintre eclipse aduc nenumarate transformari, rasturnari de situatii, oameni din trecut cu care mai avem de reglat conturi sau pot scoate frici la suprafata… tocmai pentru a ne confrunta cu ele si tot asa.

Luna februarie a fost si va continua sa fie aducatoare de surprize 😊.

Si apropo de surprize, pe 7 febr. (miercuri) Venus, aflata inca in Varsator, va fi intr-o relatie armonioasa cu Uranus din Berbec (socuri, surprize, noutati de tot felul). Este o zi buna pentru surprize romantice, pentru gesturi neasteptate, pentru a da frau liber imaginatiei atunci cand vorbim de dating/iubire. Un moment bun sa (re)aprindem scanteia, sa iesim din rutina si sa ne surprindem partenerul/partenera cu….si aici fiecare e liber sa completeze..

De asemenea, poate fi o zi buna sa ne surprindem pe noi insine, sa ne facem un mic cadou, sa ne oferim un moment de rasfat. Orice ne aduce un strop de bucurie si frumos este binevenit. Si, bineinteles, un zambet 💙

Cu drag,
K.

fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *