„CAND VORBELE POT SA SOCHEZE”. MERCUR IN CUADRATURA CU URANUS
28 IANUARIE 2018

In weekendul acesta are loc o intalnire mai putin prietenoasa intre Mercur (comunicare, gandire, calatorii scurte), aflat in Capricorn si Uranus (surprize de tot felul, noutati, socuri, nevoia de libertate, independenta) din Berbec.

Este posibil ca informatiile pe care le primim acum sa nu fie chiar pe placul nostru, sa ne surprinda si, la randul nostru, sa ii socam cumva pe cei cu care interactionam, prin atitudinea noastra.
Vesti la care nu ne-am fi asteptat si care ne scot din rutina pot sa apara acum si sa ne „forteze” sa luam atitudine, sa ne faca sa raspundem „pe masura”.

Putem vedea in cei din jur o dorinta mai mare de a se revolta prin cuvant, dupa cum o putem simti si in noi insine.

Ceea ce ar fi indicat, insa, sa nu uitam este ca astfel de perioade sunt trecatoare si ca, indiferent de cat de mult ne pot afecta pe moment anumite situatii, depinde doar de noi cum alegem sa reactionam. Daca ne lasam provocati sau nu, daca raspundem cu calm sau cu agresivitate.

Si, daca realizam ca un adevar chiar si socant este de preferat unei minciuni sau omisiuni frumoase, ar trebui sa il primim cu recunostinta.

Despre eliberare prin cuvant este vorba weekendul acesta, despre adevarul care surprinde, dar si despre intelepciunea noastra in a sti sa il folosim.

fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *