INCEPE SEZONUL ECLIPSELOR. ECLIPSA DE LUNA IN LEU
31 IANUARIE 2018

Saptamana viitoare, pe 31.01, va avea loc o eclipsa totala de Luna/Luna plina in Leu, iar pe 15.02 vom avea o eclipsa partiala de Soare (Luna noua) in Varsator.

Ganditi-va la evenimentele importante care au avut loc in viata voastra in ultimele 6 luni, din august 2017 (cand a avut loc ultima eclipsa de Soare in Leu) pana in prezent, deoarece in perioada urmatoare incep sa apara rezultatele.

Rolul simbolic al eclipselor este acela de a ne aduce mai aproape de drumul nostru karmic: eclipsele de Soare sunt asociate cu inceputuri (ex. oameni si situatii care apar in viata noastra, relatii noi, joburi noi etc.), iar cele de Luna sunt asociate cu incheieri de cicluri, etape, situatii.

Efectele unei eclipse de luna pot fi simtite aprox. o saptamana inainte si o luna dupa ce aceasta are loc.

In functie de casa din harta natala a fiecaruia unde va avea loc eclipsa, efectele se vor simti mai puternic sau mai putin puternic.

Odata cu eclipsa de luna de saptamana viitoare vom culege astfel roadele eforturilor depuse in ultima jumatate de an, vom incheia o anumita etapa, ne vom bucura de anumite rezultate, dar este posibil sa incheiem si situatii pe care poate nu ne-am dori sa le incheiem.

Ce trebuie sa retinem, avand in vedere caracterul karmic al eclipselor, este ca, daca ceva se termina acum, indicat ar fi sa nu ne impotrivim si sa acceptam cu seninatate incheierea. Ce este pentru noi va ramane cu siguranta, iar ce nu este pentru noi este bine sa dispara, pentru a avea loc sa primim ceva mai bun 😊.

Despre posibile zone impactate de eclipsa de luna pentru fiecare zodie in parte voi reveni intr-o postare viitoare. 💙

fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *