Astro-poveste la început de 2020

2020 este un an de transformări profunde la nivel evolutiv, de eliberări, de încheieri, de curățări. Pentru a putea crea structuri noi, puternice, solide, care să corespundă mai bine nevoilor noastre evolutive, va fi necesar, însă, să pregătim întâi terenul şi să smulgem din rădăcini „buruienile” care ne încurcă.

Începem în forță anul cu două evenimente importante: Eclipsa de Lună în Rac care va avea loc pe 10 ianuarie, respectiv conjuncția Saturn/Pluto din Capricorn din 13 ianuarie.

Voi reveni cu o astro-poveste dedicată acestui topic, dar, până atunci, vă invit să vedem care sunt evenimentele astrologice din primele zile ale lui 2020:

▪ 2-3.01.2020 – MERCUR în conjuncție cu JUPITER în CAPRICORN > stare de bună dispoziție, optimism; schimburi de idei; soluții practice; socializare, timp de petrecut cu prietenii; plimbări, excursii.
(Aspectul este exact pe 2.01)
▪ 2-4.01.2020 – MERCUR în conjuncție cu NODUL SUD în CAPRICORN > ne putem simți mai nostalgici; anumite elemente din trecutul nostru pot ieşi la suprafață (oameni, situații, locuri): la propriu (ex. revederi) sau la figurat (readuceri aminte).
(Aspectul este exact pe 3.01)
▪ 3.01-16.02.2020 – MARTE (inițiativă, acțiune instinct) intră în SĂGETĂTOR > mai dornici să ne extindem orizontul cunoaşterii, să învățăm lucruri noi, să studiem, să călătorim; tendința de ne susține mai puternic punctele de vedere, ideile, lucrurile în care credem, adevărurile personale, de a lupta pentru ceea ce considerăm că e corect, adevărat (atenție la relativitatea adevărului!).
▪ 4-7.01.2020 – MARTE în SĂGETĂTOR în trigon cu CHIRON în BERBEC > mai multă încredere în forțele proprii şi capacitatea de a pune un strop de „aloe” peste răni mai vechi; chiar dacă anumite puncte sensibile ne sunt reactivate, putem face distincție între trecut (poate dureros) şi prezent şi să realizăm cât am crescut şi am evoluat între timp, astfel încât să ne schimbăm perspectiva. Nu putem schimba trecutul, dar putem schimba modul în care ne raportăm la el, astfel încât să ne impacteze cât mai puțin prezentul/viitorul.
(Aspectul este exact pe 5.01)
▪ 6-8.01.2020 – SOARE în CAPRICORN în sextil cu NEPTUN în PEŞTI > un mix de visare şi spirit practic; sensibilitate; intuiție; creativitate; senzualitate; dorința de a ajuta.
(Aspectul este exact pe 7.01)
▪ 4-12.01.2020 – JUPITER în conjuncție cu NODUL SUD în CAPRICORN > putem constata că anumite lucruri în care credeam (cărora le-am atribuit un sens, pe care le consideram valoroase) nu mai au aceeaşi semnificație pentru noi şi le putem lăsa în urmă: idealuri, principii, situații, modul în care ne percepeam viitorul etc., pentru a ne reclădi, ulterior, un nou sistem de valori.
(Aspectul este exact pe 8.01)

Dacă ți-a plăcut astro-povestea, m-aş bucura să o distribui. Oricum, îți mulțumesc că eşti aici.

Kikiana

fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *