Venus în Vărsător 20.12.2019-13.01.2020

• Iubirea trecută prin „filtrul gândirii” (semn de aer, mental). Ni se par atrăgători oamenii cu care „suntem pe aceeaşi lungime de undă”, cu care putem comunica, cu care putem schimba idei.
• Nevoia de a găsi un prieten în persoana iubită (cineva care să ne înțeleagă). Atracția fizică sau declarațiile emoționale nu sunt de ajuns.

• Nevoia de a fi apreciați din punct de vedere mental, intelectual de către partenerii noştri.

• Ne putem simți atraşi de persoane care au ceva neobişnuit, aparte, excentric, care ies din tiparele clasice. Atâta timp cât nouă ne place persoana respectivă ne interesează prea puțin ceea ce aşteaptă alții de la noi în materie de iubire/relații (ex. familia, grupul de prietenii, colegii etc.).

• Nevoia de a ne simți liberi, independenți, chiar dacă suntem într-o relație. Şi aici nu e vorba de a face ceva greşit față de partenerii noştri, ci pur şi simplu de nevoia de a nu ne simți îngrădiți, încorsetați (ex. nevoia de a aloca timp pentru anumite activități, hobby-uri, preocupări care țin doar de noi şi în care partenerii noştri nu sunt implicați). Cu Venus în Vărsător avem nevoie să ne fie respectată libertatea personală, aşa cum avem nevoie ca partenerii noştri să fie, la rândul lor, liberi şi independenți (să aibă preocupările lor, să nu depindă de noi etc.).

• Este o perioadă foarte bună pentru a aduce o notă de noutate în relațiile noastre, pentru a găsi noi mijloace de a ne manifesta afecțiunea, pentru gesturi spontane, inedite.

• La modul general, dincolo de relații, gusturile noastre, lucrurile care ne plac, pe care le considerăm valoroase, activitățile care ne atrag pot fi mai „altfel” în această perioadă.

• Este o perioadă foarte bună pentru a socializa, pentru a petrece timp cu prietenii, pentru a ne implica în tot felul de acțiuni cu tentă socială, umanitară, pentru a ne preocupa de binele general (şi nu doar de binele nostru individual).

• Vor beneficia cel mai mult de acest tranzit: semnele de aer (Vărsătorii, Gemenii, Balanțele) şi cele de foc (Leii, Săgetătorii, Berbecii)

Dacă ți-a plăcut astro-povestea, m-aş bucura să o distribui. Oricum, îți mulțumesc că eşti aici.

Kikiana

fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *