Luna plina in Gemeni – 12.12.2019
„Cand vorbele pot fi inselatoare”

In data de 12 decembrie 2019, la 07:12 (ora Romaniei), avem Luna plina in Gemeni (Luna in Gemeni se va afla in opozitie cu Soarele din Sagetator, la aprox.19 grade).

☆☆☆ Intro. Despre Luna plina in general

▪ In astrologie, Luna reprezinta universul emotiilor noastre, suma acelor factori, obiceiuri, situatii etc. care ne fac sa ne simtim confortabil si in largul nostru si care ne dau sentimentul de “acasa”. Ea este totodata imaginea de sine a sufletului in aceasta existenta (constiinta de sine, ego-ul), facand astfel legatura intre prezent si trecut (arata de unde venim, legatura cu familia de origine, in special cu mama, cu generatiile anterioare). Soarele semnifica personalitatea noastra de baza, identitatea, trasaturile care ne fac “sa stralucim” si pe care le vom dezvolta pe parcursul intregii vieti. Acesta ne va da indicii si despre modul in care vom manifesta intentia de evolutia a sufletului in aceasta viata, respectiv despre “scopul” cu care venim pe lume.
▪ Luna plina marcheaza incheierea unui ciclu (inceput cu aproximativ 6 luni in urma, cand a avut loc Luna noua in acelasi semn zodiacal) si presupune ca, in urmatoarele aproximativ doua saptamani, anumite aspecte sau situatii din viata noastra (ce au legatura cu domeniile asociate casei din harta natala unde are loc Luna plina) vor ajunge in faza de maturitate. Vom vedea acum anumite rezultate si vom ajunge la unele concluzii, in functie de care vom putea actiona pe viitor (vom vedea ce este de pastrat, ce putem imbunatati si la ce putem renunta in domeniile respective).
▪ Va reamintesc ca atunci cand este luna plina, emotiile noastre ajung si ele la “apogeu”, suntem mai sensibili, mai vulnerabili, mai emotionali si, de aceea, o zi, doua inainte/dupa acest moment, nu este indicat sa luam decizii importante deoarece ne putem razgandi ulterior (de preferat ar fi sa actionam cand luna este in crestere si nu in descrestere).

☆☆☆ Cum ne impacteaza la nivel individual Luna plina din Gemeni

▪ In functie de harta natala a fiecaruia dintre noi, Luna plina va impacta una dintre cele 12 case astrologice (care formeaza harta natala), respectiv domeniile de viata asociate cu acestea. La sfarsitul articolului gasiti detaliile pentru fiecare semn zodiacal in parte (numarul reprezinta casa unde are loc Luna plina), cu recomandarea de a parcurge mai intai informatiile despre Ascendent (daca il cunoasteti) si abia apoi cele despre Soare („zodie”). Ex. Am Ascendentul in Gemeni, Soarele in Capricorn > Voi urmari in primul rand informatiile pentru Gemeni (Ascendent) si abia apoi cele pentru Capricorn (zodie/Soare). In cazul meu, Luna plina va activa casa 1 (pentru ca Ascendentul este chiar in Gemeni), respectiv casa a-6-a (Gemenii sunt al 6-lea semn fata de Capricorn).
▪ Cei mai impactati de Luna plina vor fi: Gemenii, Sagetatorii, Pestii si Fecioarele (Ascendent/zodie/Luna) si mai ales cei care au Ascendentul, Soarele, Luna sau alte planete intre aprox. 14-24 grade (in semnele mentionate).

☆☆☆ Luna plina in Gemeni – influente generale, energie si caracteristici:

Ca de fiecare data cand avem Luna plina, este necesar sa aducem in echilibru, in viata noastra personala, doua tipuri opuse de energii: cea adusa de Luna (emotiile noastre) din Gemeni, respectiv cea specifica Soarelui (ratiunea) din Sagetator, evitand sa cadem intr-o extrema sau in cealalta.
Mai jos gasiti o prezentare a celor doua arhetipuri evidentiate la aceasta Luna plina.

a. Arhetipul Gemeni/Mercur

▪ Gemenii sunt guvernati de Mercur (Hermes in mitologia greaca; mesagerul zeilor; indica modul in care comunicam sau gandim, schimburile de informatii in general, activitatile legate de comert sau calatoriile de scurta durata).
▪ Sunt un semn de aer: mental, rational.
▪ Sunt un semn mutabil: adaptabil, deschis la schimbare.
▪ Gemenii si utilizarea limbajului/comunicarii. In astrologia evolutiva (Jeff Green), arhetipul Gemeni/Mercur/casa a-III-a (din zodiacul natural) este corelat cu nevoia de a sti, de a intelege si de a explica modul in care functioneaza realitatea fizica in care traim. Pornind de la aceasta nevoie, Gemenii vor descrie realitatea inconjuratoare cu ajutorul limbajului si al comunicarii, vor gasi denumiri si definitii si vor clasifica obiectele care o alcatuiesc. Astfel, dupa ce ne nastem (arhetipul Berbec/Marte/casa I) si ne indeplinim nevoile de baza pentru a putea supravietui (nevoia de apa, de hrana, de vesminte, de adapost, simbolizate de arhetipul Venus/Taur/casa a-II-a), ajungem la pasul urmator, acela in care descoperim lumea si ne raportam la ea prin cuvant- rostit sau scris (arhetipul Gemeni/Mercur/casa a-III-a).
▪ Gandirea logica. Acest arhetip este asociat si cu utilizarea mintii analitice, logice pentru descifrarea realitatii, adica a emisferei stangi a creierului (emisfera stanga este cea logica, analitica, matematica – specifica Gemenilor, iar emisfera dreapta este cea sintetică, spatiala, holistica, intuitiva, emoţionala, artistica, picturala, creativa – specifica semnului opus, Sagetator). Gemenii cauta sa puna cap la cap informatiile, faptele, detaliile cu care intra in contact, sa le proceseze, sa le clasifice si sa le aseze intr-o structura logica si coerenta, pentru ca apoi sa le transmita mai departe, printr-un limbaj simplu si accesibil (Arhetipul Profesorului).
▪ Memoria de scurta durata. Arhetipul Gemenilor este asociat cu memoria “de scurta durata”: informatiile sunt preluate din mediul exterior, procesate, analizate, clasificate, invatate, utilizate, iar apoi o buna parte “sunt eliminate” (uitate, sterse din memorie), pentru a putea face loc altor informatii (informatiile nu se pierd ci sunt stocate in “memoria pe termen lung”, simbolizata de arhetipul Uranus).
▪ Simturile. Gemenii isi utilizeaza foarte mult simturile pentru a intelege realitatea fizica (au nevoie sa vada, sa simta, sa auda etc.; sunt foarte indemanatici si isi folosesc foarte mult mainile atunci cand vorbesc, explica etc.)
▪ Parte versus intreg. Una dintre principalele provocari ale acestui arhetip va fi sa adopte o viziune mai larga asupra realitatii si sa constientizeze faptul ca multitudinea de informatii, de idei sau de lucruri cu care intra in contact sunt de fapt franturi, parti ale unui intreg; ca nu poate gasi un raspuns pentru toate intrebarile sale folosindu-si doar mintea rationala (emisfera stanga), pentru ca Universul este mult prea vast pentru a fi cuprins; ca dincolo de ce putem cunoaste cu ajutorul simturilor, exista o lume metafizica pe care o putem accesa doar prin intuitie si imaginatie, prin cosmologie si religie, prin spiritualitate si filozofie (adica prin utilizarea emisferei dreapte).
▪ Curiozitatea. Gemenii sunt ca un burete de informatii, foarte curiosi, dornici sa invete, sa asimileze cat mai multe cunostinte. Deseori au sentimentul ca nu stiu suficient, oricat de mult ar invata, calatori sau experimenta, de unde si nevoia de a mai citi “inca” o carte, de a mai invata “inca” ceva, de a mai face “inca” un curs etc., fara ca acest sentiment sa dispara. Daca lucrurile sunt duse la extrem, se pot pierde in prea multe directii (pot trece de la un domeniu la altul fara sa apuce sa il aprofundeze) sau volumul de informatii poate ajunge sa fie atat de mare incat mintea nu mai poate asimila/procesa informatii noi si se blocheaza (ajunge la „saturatie”). Pentru a evita “superficialitatea” sau “blocajele” este important ca Gemenii sa isi aleaga cateva directii pe care sa le exploreze si sa isi filtreze informatiile in functie de acestea (sa preia din mediul exterior doar informatiile relevante pentru directiile respective). Insa, dincolo de asta, Gemenii trebuie sa se relaxeze si sa inteleaga ca este in natura lor sa fie foarte dinamici, curiosi, agili si mereu in miscare, prin urmare n-ar avea motive sa procedeze altfel decat o fac. Doar sa nu exagereze. 😊
▪ Atractia /respingerea fata de informatii noi. Cunostintele detinute le dau Gemenilor un sentiment de siguranta emotionala (este “zona lor de confort”, de care se simt atasati). Le place sa discute despre lucrurile pe care le stiu, sa interactioneze cu ceilalti, sa creeze o diversitate de relatii. Vor vorbi mult despre lucrurile in care cred si care ii preocupa si vor incerca sa ii convinga si pe ceilalti de adevarurile lor (in sens negativ, pot aduce o serie de argumente logice si isi pot convinge interlocutorii, chiar si cand adevarul nu este de partea lor). Evident, vor intra, la randul lor, in contact cu o multime de informatii si puncte de vedere diferite de ale lor si vor alterna intre atractia fata de acelea care corespund sistemului lor de gandire si respingerea celor care nu corespund. Deoarece schimburile de idei sunt esentiale pentru expansiunea lor intelectuala, Gemenii (ca si Sagetatorii) vor trebui sa invete sa fie mai deschisi, sa nu respinga anumite idei din prima si nici sa nu incerce isi impuna parerile “cu forta”. Ideal ar fi sa si asculte ce are de spus interlocutorul, sa analizeze si abia apoi sa decida ce e de pastrat si ce nu. Cu cat vor fi mai receptivi fata de parerile altora, cu atat si parerile lor vor fi mai bine primite, iar comunicarea va curge natural, armonios. Nu de alta, dar starea naturala a Gemenilor presupune flexibilitate si adaptabilitate.
▪ Indoielile. Inclinatia naturala de a diseca o problema pe toate partile (din diferite unghiuri si perspective), precum si natura lor duala ii pot face sa se indoiasca, sa isi schimbe punctele de vedere sau sa ia cu greu o decizie. Din nou, gasirea acelor directii catre care sa isi canalizeze energia si curiozitatea ii pot ajuta in acest sens.
▪ Calatoriile de scurta durata. Arhetipul Gemeni/Mercur/casa a-III-a este asociat cu deplasarile scurte (de cateva zile si nu foarte departe de locul de origine).
▪ Frati, veri. Arhetipul Gemeni/Mercur/casa a-III-a este asociat si cu ideea de “rude”, in special frati sau veri.
▪ Domenii de activitate: comunicare, presa, PR, online, invatamant, comert, marketing, vanzari, “handcrafts”.
▪ Nelinistea. Deoarece mintea Gemenilor este atat de avida de informatii si tot timpul “in priza”, trebuie sa invete sa se mai si linisteasca, sa se odihneasca, sa se relaxeze (nu le vine natural). Din experienta, meditatiile ghidate ajuta destul de mult (mintea este directionata catre mesajele primite si treptat incepe sa se linisteasca).

b. Arhetipul Sagetator/Jupiter

▪ Sagetatorul este guvernat de Jupiter. Cea mai mare planeta din Sistemul nostru solar isi trage numele din mitologia romana, unde Jupiter reprezenta zeitatea suprema, stapanul Universului, conducatorul zeilor si al oamenilor, legiuitorul suprem (Zeus in mitologia greaca). Este reprezentat de un centaur (jumatate om – jumatate animal) care trage cu arcul. In astrologie, Jupiter este asociat cu notiuni ca expansiunea, dezvoltarea, abundenta (la nivel spiritual, dar si material); cunoasterea inalta; sistemul de credinte si valori; sistemul de justitie; depasirea granitelor (la propriu, prin atractia fata de ce este strain, indepartat sau simbolic, prin cunoastere si preocupare fata de viitor); bunastarea, fericirea, optimismul.
▪ Este un semn de foc: pasional, curajos; are nevoie sa simta ca traieste din plin, ca se bucura de viata.
▪ Este un semn mutabil: adaptabil, deschis la schimbare, care (se) transforma.
▪ Sagetatorul si cautarea adevarurilor universale. In astrologia evolutiva (Jeff Green), arhetipul Sagetator/Jupiter/casa a-IX-a (din zodiacul natural) este corelat cu nevoia noastra de a intelege si de a explica adevarurile fundamentale care stau la baza realitatii in care traim, adica relatia pe care o avem cu Universul din care facem parte. De aici asocierea acestui arhetip cu preocuparea pentru filozofie, pentru metafizica si cosmologie, pentru religie si spiritualitate, pentru tot ce este dincolo de realitatea noastra concreta, materiala. In acest sens, Jupiter reprezinta ca arhetip: Exploratorul, Nomadul, Vizionarul, Preotul, Profesorul, Shaman-ul.
▪ Intuitia. Arhetipul Sagetator/Jupiter/casa a-IX-a este asociat si cu utilizarea intuitiei, adica a emisferei drepte a creierului, pentru intelegerea legilor/adevarurilor universale si, in general, a unor concepte teoretice, abstracte.
Folosindu-si intuitia, Sagetatorul poate ajunge sa inteleaga concepte, informatii care nu pot fi sau pot fi doar partial explicate de gandirea logica, rationala. (Transmiterea, raspandirea acestor cunostinte abstracte printr-un limbaj simplu, usor de inteles (pe modelul Gemenilor), conduc la asocierea Sagetatorului cu arhetipul Profesorului).
▪ Adevaruri universale versus adevaruri personale. Pornind de la aceasta incercare de a intelege lumea in care traieste dintr-o perspectiva metafizica si a adevarurilor fundamentele care stau la originea ei (adevaruri universale, ce tin de legile naturale, de principiile spirituale care guverneaza viata), Sagetatorul va ajunge, implicit, la o serie de adevaruri personale, la anumite principii cu care va rezona, care vor da vietii sale un sens, in care va crede si cu care va ajunge sa se identifica.
▪ Sistemul de credinte si valori. „Adevarurile personale” vor forma sistemul sau de credinte (zona sa de “securitate emotionala”) de care va ajunge sa se ataseze si pe care il va apara cu indarjire. In timp, credintele sale vor intra, insa, in conflict cu alte sisteme de credinte, fapt care il “va forta” sa isi largeasca perspectiva si sa isi continue explorarea (se va indoi de unele dintre principiile sale, va lua in calcul unele noi etc.). Ajungem astfel la procesul natural de evolutie al Sagetatorului: cautare > adevar > indoiala > iar cautare > alt adevar si tot asa. Sagetatorul ajunge, astfel, sa realizeze ca explorarea sa nu se termina niciodata, ca adevarurile universale nu se opresc la adevarurile sale personale si ca sistemul noastru de credinte este intr-o continua expansiune. In sens negativ, un Sagetator „habotnic” in credintele sale va fi intolerant, va respinge orice este diferit sau nu corespunde sistemului nostru de valori si va pune usor etichete de tipul “corect/gresit”, “bine/rau”, “adevarat/fals”, in functie de propria perspectiva asupra realitatii (a se vedea de ex. dogmatismul religios). In acest sens, una dintre lectiile importante legate de acest arhetip este data de relativitatea adevarului, de faptul ca Universul este caracterizat de diversitate si ca, implicit, lumea nu poate fi redusa la o singura perspectiva, oricare ar fi aceasta.
▪ Complexul de superioritate. Atasamentul fata de anumite principii/credinte poate sa duca in cazuri extreme si la complexe de superioritate de tipul “adevarul meu este mai bun decat adevarul tau”, “Dumnezeul meu este mai bun decat Dumnezeul tau” etc. Asa se explica incercarea de a ii convinge si pe ceilalti de adevarurile sale, de a ii converti, uneori cu forta (complex manifestat la nivel individual, dar si colectiv – a se vedea razboaiele religioase).
▪ Sentimentul de alienare. Incercarea de intelegere a Universului poate sa duca la un sentiment de alienare, fie cand Sagetatorul isi da seama de limitele lucrurilor in care crede, fie cand realizeaza ca e diferit fata de grupul/societatea/cultura/religia din care face parte. Acelasi sentiment de alienare il va impinge, insa, sa isi duca mai departe cautarea, catre noi orizonturi.
▪ Calatoriile de lunga durata. Intrebarile existentiale pe care si le pune, precum si sentimentul de alienare amintit, il vor face pe Sagetator sa isi doreasca sa ajunga cat mai departe si fizic, nu doar spiritual. Va cauta sa intre in contact cu civilizatii/culturi diferite de a sa, iar dorul de duca, spiritul de nomad si atractia fata de strainatate il vor face sa calatoreasca ori de cate ori va avea ocazia. De multe ori se va simti mai “acasa” departe de locul in care s-a nascut (fiindu-i destul de greu sa prinda radacini).
▪ Nevoia de libertate. Pentru a putea explora “lumea” (in sens propriu sau metaforic), Sagetatorul va avea nevoie de foarte multa libertate. Nu va tolera, sub nicio forma, sa fie restrictionat, limitat, ingradit.
>>> Luna plina pe axa Gemeni/Sagetator va presupune asadar, la nivel general, sa gasim o cale de mijloc intre latura noastra mentala, rationala (ceea ce stim; aer/Gemeni) si cea spirituala (ceea ce intuim, simtim fara sa stim exact de unde; foc/Sagetator); intre o comunicare obiectiva, bazata pe fapte concrete (Gemeni) si una intuitiva (Sagetator); intre tendinta de a ne axa foarte mult pe detalii, pe tot felul de amanunte, scapand din vedere imaginea de ansamblu (Gemeni) si o perspectiva mult mai ampla asupra lucrurilor, dar in care putem omite amanunte importante (Sagetator).

☆☆☆ Luna plina in Gemeni si ceilalti „jucatori” de pe bolta cereasca:

▪ Luna in Gemeni in relatie de inconjunctie cu Saturn, Venus si Pluto in Capricorn
▪ Luna plina (Luna/Soare) in careu cu Neptun in Pesti
▪ Venus in conjunctie cu Saturn in Capricorn (intre 10-12.12.2019; aspect exact – pe 11.12, inainte de Luna plina)
▪ Marte in Scorpion in trigon cu Neptun in Pesti (intre 12-15.12.2019; aspect exact – pe 13.12, dupa Luna plina)
▪ Chiron stationeaza direct pe 13.12.2019 (a fost retrograd intre 9.07-13.12.2019)
▪ Jupiter in Capricorn in trigon cu Uranus in Taur (intre 11-19.12.2019; aspect exact – pe 15.12, dupa Luna plina)

Avand in vedere semnificatia semnului zodiacal unde are loc, ne putem astepta ca odata cu aceasta Luna plina:
– sa se intensifice schimburile de informatii, sa ne implicam in tot felul de discutii si sa gasim o multime de argumente prin care sa ne justificam punctele de vedere;
– sa avem o nevoie crescuta de a socializa, de a petrece mai mult timp cu prietenii, cu rudele (in special cu fratii, daca avem);
– sa dorim sa invatam ceva nou, sa facem un curs etc.;
– sa simtim nevoia sa facem mai multa miscare, sa ne plimbam, sa calatorim;
– sa fim mai agitati, mai nelinistiti (senzatia “ca nu ne gasim locul”) pentru ca ne dorim sa facem o mie de lucruri in acelasi timp si nu stim in ce directie sa o luam mai intai.

De obicei, asa cum scriam in introducere, atunci cand este Luna plina, tendinta este de a trage anumite concluzii, de a vedea niste rezultate in anumite domenii din viata noastra, numai ca de data aceasta v-as recomanda sa nu va grabiti cu concluziile sau cu luarea unor decizii radicale, deoarece lucrurile nu sunt neaparat foarte clare in aceasta perioda.

▪ Inconjunctia presupune o relatie de tensiune, de “criza” intre doua elemente care nu au, teoretic, nimic in comun, si cu care, tocmai de aceea, ne e mai greu sa lucram (nu si imposibil). In cazul acesta, relatia de inconjunctie are loc, pe de o parte, intre Luna in Gemeni (semn de aer, mutabil), care pune accentul pe comunicare, pe schimburi de informatii, pe discutii de tot felul etc., si, pe de alta parte, planetele Saturn, Venus si Pluto din Capricorn (semn de pamant, cardinal), care subliniaza nevoia de a actiona, de a reusi, de a ne atinge obiectivele. Problema (criza) subliniata de inconjunctie poate sa apara daca folosim informatiile (Gemeni) intr-o maniera care nu este corecta, morala (Capricorn), adica daca incercam sa pacalim, sa mintim, sa manipulam cu vorbele noastre (Gemeni), pentru a ne atinge obiectivele (Capricorn). Riscul este “sa fim demascati” si sa ne pierdem credibilitatea. Prin urmare, evitarea unor situatii de criza se face in acest caz prin folosirea CORECTA a informatiilor. Nu este deloc momentul potrivit pentru a evita adevarul sau pentru a umbla cu jumati de masura.

▪ Situatia se poate “complica” si mai mult la capitolul “ce e adevarat” si ce e “iluzie/evitare a realitatii/minciuna”, deoarece cu careul Luna/Neptun realitatea/adevarul/discutiile/gandurile (Gemeni) sunt acoperite de ceata (Neptun). Ne poate veni foarte usor sa prezentam realitatea asa cum ne-o dorim sau imaginam si in aceeasi situatie se gasesc, evident, si partenerii nostri de discutii. Cu sa fara intentie, putem omite anumite informatii importante sau le putem prezenta asa cum ni se par, cu filtrele noastre colorate. Relatia pozitiva Marte/Neptun favorizeaza discutii placute, in care sa ne aratam sensibilitatea, empatia, dar cred ca mai ales in apropiere de Luna plina (o zi/doua dupa ce aceasta are loc) ar trebui sa ne pastram scepticismul cu privire la ce auzim si sa fim mai rezervati in declaratii. Este o perioada mai potrivita pentru activitati artistice, spirituale, creative (muzica, poezie, cinematografie, arta in general), pentru odihna sau relaxare si mai putin pentru decizii radicale sau activitati care presupun o capacitate mai mare de concentrare.

▪ Chiron nu formeaza un aspect cu Luna, dar faptul ca isi schimba directia de mers (trece de la miscarea retrograda la cea directa) tocmai acum mi se pare important de mentionat deoarece zilele de stationare sunt cele mai intense. Anumite puncte sensibile (Chiron) ne pot fi zgandarite, prin urmare este important sa ne tratam cu blandete si sa incercam sa nu cedam ispitei de a ne victimiza. Spun asta in conditiile in care si careul Luna/Neptun favorizeaza o anumita stare de melancolie sau chiar de tristete, mai ales in cazul persoanelor mai sensibile. Ca de fiecare data cand vine vorba de Chiron, este esentiala distinctia intre ranile/vulnerabilitatile din trecut si situatia din prezent. Confundarea planurilor poate contribui la intarirea la nivel mental a statutului de victima, in timp ce tratarea lor separata ne poate ajuta sa facem un pas inainte in procesul de vindecare. Invatam din ce a fost greu in trecut, dar mergem mai departe.

▪ La nivel de iubire/relatii se aplica ce am mentionat mai sus cu privire la necesitatea de a fi cat mai corecti in ceea ce spunem, de a evita “omisiunile”, minciunile, pentru a nu ne pierde mai tarziu credibilitatea. Cu atat mai mult cu cat conjunctia Venus/Saturn subliniaza si ea importanta asumarii responsabilitatii in relatii. Atmosfera poate sa nu fie cea mai vesela avand in vedere natura lui Saturn si anumite restrictii/limitari pot reprezenta chiar un soi de test pentru relatiile mai “subrede”, insa pentru relatiile “serioase”, unde exista implicare si asumarea lui “la bine si la greu”, nu ar trebui sa apara probleme.

▪ In contextul aspectelor ceva mai tensionate despre care scriam mai sus, aspectul pozitiv Jupiter (expansiune, optimism, oportunitati)/Uranus (adevar, revelatii, eliberare de traume, restrictii) care ruleaza pe fundal, vine ca o gura de aer proaspat. In saptamana mentionata, ne putem simti mai curajosi si mai optimisti cu privire la ce ne poate aduce viitorul; pot aparea “din senin” tot felul de oportunitati care sa ne scoata dintr-o zona de stagnare (daca este cazul) si sa ne indrepte catre o directie mai buna pentru noi; ne pot veni tot felul de idei practice (Capricorn) care sa ne ajute sa ne imbunatatim situatia; ne putem simti mai increzatori in fortele proprii, mai dornici sa incercam ceva nou, sa experimentam etc. Indiferent ce ne dorim sau ne propunem in aceasta perioada, important este ca dorintele noastre sa fie cat mai practice, realiste (semne de pamant) si sa contribuim si noi la transformarea lor in realitate (sa nu ne bazam doar pe “noroc”, sa actionam in directia dorita).

Sa ne fie Luna plina asa cum avem nevoie!

Cu drag,
Kikiana

P.S. Daca ti-a placut astro-povestea, m-as bucura sa o distribui. Oricum, iti multumesc pentru ca esti aici.
……………………………………….
Berbec (3) – comunicare si gandire; modul in care interactionati in viata de zi cu cei din jur; dezvoltarea/utilizarea unor abilitati; cursuri, studii; utilizarea mediului online; comert, vanzari; calatorii de scurta durata; relatia cu fratii si vecinii;
Taur (2) – stima si imaginea de sine; auto-suficienta, independenta, „instinctul de supravietuire”; bunuri, valori, resurse emotionale, materiale, spirituale; banii castigati prin munca/salariul; decizia de cumpara/vinde;
Gemeni (1) – semnul cel mai impactat; ex. modul in care sunteti vazuti de catre ceilalti, in care va prezentati in fata lumii; infatisarea; viata personala (universul interior, relatii, familie etc.) si/sau profesionala (munca, veniturile); sanatate si stil de viata etc.
Rac (12) – latura spirituala a vietii, meditatie; timp petrecut in izolare, departe de agitatia cotidiana; accesarea anumitor informatii de la nivel subconstient, vise, revelatii; protectie divina; calatorii in strainatate; compasiune, empatie, ajutorarea celor din jur;
Leu (11) – relatia cu grupurile de prieteni, cu asociatiile, organizatiile, retelele sociale din care faceti parte; ganduri cu privire la viitor;
Fecioara (10) – statut social, imaginea publica; cariera, profesie, reputatie profesionala; relatia cu autoritatile (modul in care va raportati la ideea de autoritate (parinti, sefi, institutii, societate));
Balanta (9) – adevaruri personale si universale; sistemul de credinte; idealuri; cunoastere, educatie; spiritualitate, filozofie, religie; calatorii de lunga durata (propriu-zise/in strainatate si/sau spirituale);
Scorpion (8) – modul in care va raportati la putere si control; resursele emotionale, material/financiare, spirituale pe care le aveti in comun cu altii (in special cu partenerul de viata): sentimente, bunuri, bani, sexualitate; relatia cu anumite institutii financiare, banci, credite; transformari la nivel emotional, psihologic, spiritual, fizic; preocuparea fata de stiinte oculte;
Sagetator (7) – relatii si parteneriate personale si profesionale (de lunga durata); casnicia, viata de cuplu;
Capricorn (6) – prestarea de servicii, nevoia de a fi util, de a ajuta; activitatea profesionala, relatia cu colegii de la locul de munca; viata de zi cu zi, rutina zilnica; stilul de viata, sanatatea;
Varsator (5) – creativitate, exprimarea a ceea ce aveti unic special, distinct; hobby-uri; iubire, indragostire; relatia cu copiii; fertilitate/sarcina/copii;
Pesti (4) – relatia cu familia de origine si relatia cu „copilul interior” (universul vostru interior ca rezultat al faptului ca ati crescut in familia respectiva; mostenirea genetica, psihologica); decizia de a face unele modificari in casa in care locuiti, de a vinde/cumpara o locuinta etc.

fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *