LUNA NOUA IN BERBEC
16 APRILIE 2018 „CAND ADEVARUL SURPRINDE SI ELIBEREAZA”

Luni, 16 aprilie 2018 vom avea Luna noua in Berbec (Luna se va afla in conjunctie cu Soarele, adica in aceeasi zodie – Berbec – la acelasi grad, 26).

Perioadele de Luna noua sunt asociate cu ideea de inceput, de nou, asadar este un moment potrivit pentru a face planuri, pentru a ne implica in proiecte noi, ale caror roade le vom putea culege la sfarsitul lunii septembrie, cand se va incheia acest ciclu cu Luna plina in Berbec.
In acelasi timp, deoarece Luna noua are loc la sfarsitul zodiei, ne putem astepta ca in acea zona din viata noastra impactata sa avem parte mai intai de incheierea unei etape, si abia apoi de un inceput. 😊

Procesul de eliminare a vechiului (incheierea unei etape) este cu atat mai important cu cat ceea ce are loc acum este de fapt prima Luna noua din acest an astrologic (marcat de intrarea Soarelui in zodia Berbec in 20 martie). Asa cum va spuneam intr-un alt articol, anul astrologic urmeaza succesiunea anotimpurilor si incepe cu echinoctiul de primavara, cand Soarele se afla in Berbec si se incheie iarna cand Soarele se afla in Pesti. De aceea, este o perioada excelenta pentru a ne seta intentiile pentru noul an si, in acelasi timp, pentru a face curatenie, pentru a elimina ce nu ne mai este necesar. Deoarece Luna noua ne poate face mai emotionali, va recomand ca inainte de a initia (sau incheia) ceva sa asteptati sa treaca macar o zi – doua si apoi sa actionati.

Avand in vedere trasaturile semnului in care are loc Luna noua, s-ar putea ca recomandarea de mai sus sa vi se para ceva mai greu de pus in practica 😊. Berbecul este un semn cardinal, initiaza lucruri, este curajos, dinamic si oricand gata sa actioneze. Este impulsiv, vulcanic, se arunca cu capul inainte iar rabdarea si planificarea nu sunt exact punctele sale forte. Dar, daca isi propune ceva, nimic nu ii poate sta in cale si nu se teme absolut deloc de ideea de schimbare.

Un alt aspect extrem de important este faptul ca Uranus se va afla in conjunctie cu Luna noua in Berbec (la doar doua grade distanta). Ceea ce inseamna ca inceputul adus de Luna noua poate veni la pachet cu o schimbare destul de mare. Rolul lui Uranus este de a surprinde, de a aduce noul, de a revolutiona un anumit sector din viata noastra astfel incat ne putem astepta la orice in perioada urmatoare. Uranus inseamna libertate si adevar astfel incat orice este restrictiv, nu ne mai este necesar sau nu este conform cu adevarurile noastre personale poate fi eliminat acum extrem de rapid (ex. joburi, relatii, situatii in care ne-am complacut etc). Si cu cat traim mai aproape de adevar si nu ne mintim singuri, cu atat impactul poate fi mai mic.

Ce este important sa retinem e ca daca o anumita situatie din viata noastra se va incheia in perioada imediat urmatoare sau daca vom asista la o schimbare radicala intr-un anumit domeniu, nu trebuie sa regretam ci sa privim acest lucru ca pe o oportunitate de a merge mai liberi mai departe pe drumul nostru. Uranus se afla in Berbec de aprox 6-7 ani si va mai ramane aici pana in mai 2018. Cei cu zodia/Ascendent in Berbec ne pot oferi cele mai bune exemple referitor la genul de schimbari radicale pe care le-au experimentat in aceasta perioada lunga de timp. 😊

Efectele fenomenului de Luna noua se vor simti aprox. doua saptamani dupa ce aceasta va avea loc dar mai ales in primele cateva zile vom asista probabil la tot felul de situatii surprinzatoare (miercuri va avea loc conjunctia Soare-Uranus).

Un alt aspect demn de mentionat este faptul ca de duminica aceasta Mercur nu mai este retrograd, astfel incat problemele de comunicare si gandire (neintelegerile, confuzia) din ultimele trei saptamani incep sa se solutioneze. Vom putea astfel sa ne setam intentiile cu mintea mai limpede si vom fi mai siguri ca mesajele noastre ajung unde trebuie si ca sunt si intelese in consecinta.

Cele mai afectate de Luna noua in Berbec vor fi semnele cardinale (zodie/Ascendent in Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) si mai ales persoanele nascute in jurul datei de 16 (plus minus doua-trei zile) intr-unul din aceste semne.

Cateva domenii impactate de Luna noua (unde vom incepe o etapa noua si vom experimenta cele mai multe „surprize”), in functie de zodie/Ascendent, gasiti mai jos.

O saptamana minunata va doresc!
K.
………………………………………………….
1. Berbec – semnul cel mai impactat; orice domeniu: viata personala, profesionala, sanatate, relatii etc.
12. Taur – meditatii, reflectii, izolare, relatia cu divinitatea, vise premonitorii, revelatii
11. Gemeni – prieteni, grupuri, asociatii, viitor
10.Rac – cariera, reputatie profesionala, statut social (decizie de casatorie/divort)
9. Leu – educatie inalta, spiritualitate, filozofie, religie, calatorii de mai lunga durata
8. Fecioara – resurse comune cu partenerul (financiare, materiale), sexualitate, (eliberare de) frici, traume; banci, credite
7. Balanta – relatii, parteneriate, viata de cuplu, casnicie
6. Scorpion – activitati profesionale, munca de zi cu zi, colegi, sanatate, activitati din rutina zilnica
5. Sagetator – iubire, indragostire, copii, hobby-uri
4. Capricorn – relatia cu familia de origine, casa in care locuiti, sentimentul de acasa, eu-ul interior
3. Varsator – comunicare, gandire, abilitati, calatorii scurte
2. Pesti – resurse materiale si financiare personale, banii castigati din munca, stima de sine

fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *