LUNA PLINA IN BALANTA
31 MARTIE 2018 „TESTE, PROVOCARI SI INCERCARI IN RELATII”

Pe 31 martie 2018 avem Luna plina in Balanta (Luna in Balanta se va afla in opozitie cu Soarele din Berbec).

Fenomenul de Luna plina inseamna incheierea unui ciclu (cel inceput odata cu Luna noua in Balanta din octombrie 2017) si presupune ca anumite aspecte sau situatii din viata noastra ajung in faza de maturitate, „se coc” asemenea unui fruct.
Efectele acestui fenomen dureaza aproximativ doua saptamani, timp in care putem vedea rezultatele eforturilor depuse anterior in domeniul din viata noastra impactat de Luna plina si putem trage anumite concluzii: ce am facut bine sau mai putin bine, ce putem corecta si imbunatati pe viitor, ce avem nevoie sa pastram sau sa lasam in urma.

Deoarece Balanta este guvernata de Venus, zeita dragostei si a frumusetii, relatiile de cuplu joaca un rol extrem de important pentru acest semn zodiacal, fapt ce va fi evidentiat de fenomenul de Luna plina. Indiferent de zona din harta noastra natala unde va avea loc Luna plina, cu totii vom acorda o atentie sporita relatiilor din care facem parte (de cuplu, personale, profesionale etc.), le vom analiza mai mult si vom trage linie pentru a vedea unde ne situam. Dintre toate semnele zodiacale, Balanta este cea care simte poate cel mai mult nevoia sa creeze relatii, aliante, parteneriate, sa colaboreze cu ceilalti pentru ca doar astfel se poate echilibra. Este un semn cardinal, puternic, are capacitatea de a initia lucruri dar nu functioneaza foarte bine singura ci ca parte a unei echipe. Deoarece pune mare pret pe frumos si armonie este dispusa sa faca si compromisuri, atunci cand situatia o cere, uneori poate chiar prea multe.

In acelasi timp, Soarele (eu-ul, personalitatea, ego-ul nostru) in Berbec se va afla in opozitie cu Luna. Berbecul este mai degraba centrat pe sine si pe nevoile sale decat pe ideea de relatie sau compromis cu ceilalti. Este dinamic, gata oricand de actiune, plin de energie si pasiune in a-si realiza obiectivele. Este un deschizator de drumuri, ca si Balanta dar spre deosebire de aceasta nu are nevoie de sustinerea celorlalti pentru a functiona, poate lua usor decizii singur, fara a tine cont de parerea altora si poate deveni chiar razboinic atunci cand nevoile nu ii sunt indeplinite.

Avand in vedere energiile celor doua semne (Balanta – Berbec), Luna plina va accentua nevoia de a gasi o cale de mijloc, un compromis intre noi si ceilalti, intre nevoile noastre si cele ale partenerilor nostri. Pentru a putea avea relatii sanatoase, armonioase va trebui sa le punem in echilibru, avand mereu in vedere ca nu suntem pe cont propriu si ca deciziile noastre ii impacteaza si pe cei dragi noua, fiind prin urmare absolut necesar sa tinem cont si de dorintele sau punctele lor de vedere.

Deoarece aspectele facute de planete cu Luna plina in Balanta sunt dinamice, provocatoare, este posibil ca cele de mai sus sa ni se para usoare in teorie dar mai dificil de pus in practica si de aceea va trebui sa dam dovada de ceva mai mult efort, perseverenta, rabdare si calm inainte ca rezultatele sa apara:

A. Mercur retrograd in Berbec (comunicare, gandire) va fi in opozitie cu Luna plina si in careu cu Marte (actiune, initiativa) si Saturn (lectii, incercari, limitari), adica:
>>>>>> focus pe comunicare, schimburi de idei dar mesajele pot fi confuze, neclare si pot duce la neintelegeri cu ceilalti; trebuie sa ne asiguram ca ceilalti inteleg ce le transmitem si, de asemenea, ca interpretam corect ce ni se spune; sa avem grija sa nu fim prea vehementi sau agresivi cand ne exprimam punctele de vedere si sa nu reactionam impulsiv daca nu ne place ce auzim; in acelasi timp este posibil sa ni se para ca mesajele noastre se lovesc de un zid, ca nu suntem intelesi iar comunicarea este dificila

B. Marte in Capricorn in careu cu Luna plina:
>>>>>> este posibil sa ne enervam mai repede, sa avem un sentiment de nemultumire sau chiar frustrare daca lucrurile nu se desfasoara cum ne dorim si sa reactionam impulsiv/agresiv.

C. Saturn in Capricorn in careu cu Luna plina:
>>>>> sentiment de teama, singuratate, izolare, raceala (chiar daca nu suntem singuri)

Cateva domenii impactate de Luna plina puteti gasi mai jos (in functie de zodie/Ascendent).

Va doresc un weekend frumos si linistit!
Cu drag,
K.

1. Berbec – relatii, parteneriate, viata de cuplu, casnicie
2. Taur – activitati profesionale, colegi, sanatate, rutina zilnica
3. Gemeni – iubire, indragostire, copii, hobby-uri
4. Rac – relatia cu familia de origine, casa in care locuiti, sentimentul de acasa, eu-ul interior
5. Leu – comunicare, gandire, calatorii scurte
6. Fecioara – resurse materiale si financiare personale, bani, stima de sine
7. Balanta – semnul cel mai impactat; toate domeniile: personal, profesional, relatii etc.
8. Scorpion – perioada de meditat, reflectat, izolare, relatia cu divinitatea
9. Sagetator – prieteni, grupuri, asociatii, viitor
10. Capricorn – cariera, reputatie profesionala, statut social (casatorie/divort)
11 Varsator – educatie inalta, spiritualitate, religie, calatorii de mai lunga durata
12 Pesti – resurse comune cu partenerul, sexualitate, banci, credite

fb-share-icon0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *